RADIO TAXI

Radio Taxi
Taxi
SOBRE NOSALTRES

Qui som

Radio Taxi és la major empresa de taxis de la Comunitat Valenciana, amb una implantació en el mercat de més de 40 anys, i té com a activitat principal el transport de persones en vehicles taxi.

Disposem de 995 automòbils taxi d’un màxim de 5 places (incloent conductor) de diverses marques i models: gamma mitja, alta, monovolums, ecològics, híbrids (elèctrics), etc.

Tots estan equipats amb aire condicionat, terminal de dades, impressora i sistema de comunicació GPS i GPRS, la qual cosa ens permet el contacte dual en veu i dades des del nostre centre d’operacions i amb els taxis.

Servici
Gestió de flota de taxis

Com funcionem

Una de les principals característiques diferenciadores de Radio Taxi Valencia és que disposem sempre de la tecnologia més avançada en la gestió de flotes de taxi.

1. Teleoperador

Quan un client demana un servei, les seues dades són processades informàticament i passen directament a la seua gestió per part del sistema.

2. GPS

Una vegada rebuda la petició del client, el sistema localitza el taxi més proper al punt de recollida gràcies a la localització GPS. Aleshores, mitjançant el GPRS, li transmet totes les dades perquè realitze el servei tal com l’ha sol·licitat el client.

3. Taxi

Un sistema ràpid i eficaç que permet la gestió simultània de centenars de serveis, tot oferint-li el seu taxi sol·licitat en el més breu espai de temps.

4. Confirmació

Este sistema automàtic permet també l’enviament de SMS i telefonades automàtiques al client perquè dispose de la informació necessària, com ara: “El teu taxi està a punt d’aplegar”, “El teu taxi és el número...”; de manera que informem en tot moment els nostres clients.
Operadors
Hores al dia
Vehicles
Conductors
faq

El nostre equip, a la vostra disposició

Actualment la plantilla de Radio -Taxi està composta per un total de 20 operadores dedicades al centre d’operacions i un col·lectiu de 1.400 conductors per a la prestació del servei, tots ells amb els permisos reglamentaris per a este tipus de transport. Existeix la possibilitat de realitzar serveis per part de conductors amb domini d’idiomes: anglès, francès, alemany, etc.
El servei es presta durant les 24 hores del dia i 365 dies a l’any, mitjançant un telèfon exclusiu per a clients. El nostre centre d’operacions, on es recepcionen i distribueixen totes les peticions de servei, està dotat de les més modernes instal·lacions informàtiques, que ens permeten la reserva de peticions de servei amb més d’un mes d’antelació, un control de la persona o departament que sol·licita el servei, control de facturació i capacitat quasi instantània.